Suma Bac D10 2x5L - skoncentrowany preparat myjąco-dezynfekcyjny

Numer SKU: G11956
Suma Bac D10 jest skoncentrowanym preparatem myjąco-dezynfekcyjnym, przeznaczonym do mycia i dezynfekcji powierzchni i urządzeń w przemyśle spożywczym i gastronomii, w miejscach przygotowywania i spożywania posiłków. Jest produktem polecanym do mycia i dezynfekcji: sprzętów i innych powierzchni,
Produkt nie może być zamówiony w tej chwili.
Opis produktu
Suma Bac D10 jest skoncentrowanym preparatem myjąco-dezynfekcyjnym, przeznaczonym do mycia i dezynfekcji powierzchni i urządzeń w przemyśle spożywczym i gastronomii, w miejscach przygotowywania i spożywania posiłków. Jest produktem polecanym do mycia i dezynfekcji: sprzętów i innych powierzchni, mających jak i nie mających bezpośredniego kontaktu z żywnością. Posiada właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze. Suma Bac D10 to fioletowy płyn, zawierający związki neutralizujące twardość wody, a także niejonowe i kationowe związki powierzchniowo czynne. Kationowe związki powierzchniowo czynne zapewniają właściwości dezynfekcyjne preparatu, a w połączeniu z pozostałymi składnikami, także doskonałe właściwości myjące.

Cechy

  • jeden produkt do mycia i dezynfekcji;
  • szerokie spektrum działania;
  • efektywne usuwanie różnych zabrudzeń;
  • skuteczny przy stosowaniu wody o różnym stopniu twardości;


  • One product to clean and disinfect
  • Cuts through grease and dried-on food soiling
  • Very effective against a wide range of micro-organisms, helps to improve hygiene security
  • Bactericidal, yeasticidal and enveloped virucidal activities
  • Effective in all water conditions


1. Remove heavy soiling from the surface.

2. Dilute the product according to the dosing table.

3. Apply to the surface. Leave wet for the relevant contact time indicated.

4. Rinse with clean water and allow to dry.

Spraying / Soaking EN1276, EN1650, EN13697 - Bacteria and yeast - 15 ml/L (1.5%) - 5 min
Wiping

EN1276, EN1650, EN13697 - Bacteria and yeast - 10 ml/L (1.0%) - 5 min

EN1276, EN1650, EN13697 - Bacteria and yeast - 40 ml/L (4.0%) - 30 sec

EN1447 - Enveloped Viruses - 15 ml/L (1.5%) - 5 min

EN1447 - Enveloped Viruses - 25 ml/L (2.5%) - 5 min

Specyfikacja produktu
Specyfikacja opakowania zbiorczego
Dane logistyczne
Specyfikacja chemiczna produktu
Materiały informacyjne
Oceny (0)
Jeszcze nie ma żadnych ocen.
    Wczytywanie
    Wczytywanie